İcra Gazetesi İlanları

152
İcra Gazetesi İlanları
Binance indirim

İcra gazetesi ilanları Türkiye şartlarında her gün 1000’lerce dosya icralık olmakta ilgili varlıkların satışları yapılmaktadır. Bu ihalelerin tümüne vakıf olmak için özenli titiz bir inceleme ve konunun uzmanları ile üyeleri yormayacak bir çalışma şarttır. Biz de problemsiz denilebilecek ilanları bir araya derledik ve kolayca aradığınızı bulmanız için çeşitli seçeneklere ayırdık.

İcra uzmanı kadromuzun bulunduğu icra gazetesi ile ihaleye konu olan unsurların teknik incelenmesi ilk aşamalarda yapılır. Hazır ve sorunsuz gördüklerimiz, herhangi bir hukuki problemi olmayan uygun gördüklerimiz üyelerimiz ile paylaşılır. Bu çalışma bile günde 400-500 civarı yeni ilanın hangi tarihte açık artırmaya tabi tutulacağını gözler önüne serebilir. Türkiye’nin her şehrinden icralık arabalar veya icralık evler gibi çeşitli amaçlarla pek çok üyemiz gelmekte ve gerçekten piyasa rakamlarının daha altında bile satın almalar yapabilmektedir. Neredeyse yepyeni ve temiz kullanıma sahip olan araba ve binalara dair detaylı fotolar ile muhammen bedel, ihale başlangıç rakamı, ilanın resmi kayıtları, modeli, kısacası aradığınız tüm özellikleri sizler için derledik ve özetledik. Eğer boşta duran paranızın bir taraftan seçeceğiniz daha size karlı gelen alanlarda değerlenmesini istiyorsanız sitemize sizleri bekliyoruz.

Tüm ilanlarımızla alakalı nasıl teklif vermeniz gerektiği, kazandığınız zaman neler yapılacağı adım adım anlatılmıştır. Hiçbir zaman soru işareti oluşmaması bizim amacımızdır. Bu nedenle telefon numaralarımız, özel hukuk desteği, yönlendirmeler ve daha fazlası üyelerimize sunulmaktadır. İnternet sayfamıza www.icragazetesi.com dan çevrimiçi ulaşabilirsiniz.