İstanbul Petek Temizliği Firması

148
İstanbul Petek Temizliği Firması
Binance indirim

İstanbul petek temizliği hedeflerine riayet eden ve müşterilerimiz bizleri arıyorsa mutlaka aynı gün servise çıkılmasının gerekliliğinin bilincinde bir firmadır. Elinizi değdirmeniz ile soğuk halde kalan, zaman içinde düzelmeyen, ne yaptıysanız faydasını tam olarak göremediğiniz peteklerdeki sıkıntıları yok etmek için özel formüllerimiz yer alıyor ve bizleri aramanız yeterlidir.

İstanbul petek temizliği ile purjörü olmayan yani hava alma kısmı yer almayan eski tip yani ağır işçilik, demir döküm gibi sınıflarda yer alan tesisatlarda bile temizlik yapabiliyoruz. Bazen ise kalorifer tesisatınız vardır ve merkezi ısıtmadan yani tek bir kanaldan gelen sıcaklık yerine artık bireysel sistemleri örneğin kombiye dönüş yapmışsanız randımanınız bazen düşebilir. Çatı katlarında yer alan denge kabı ve sistemdeki akış dönüşümü amacıyla yapılan tesisatlarda ufak değişiklikler veya iptal gibi söz konusu durumlarda kazan dairesine ilave edilen genleşme tankı ve bunun da yanı sıra katlardaki peteklerde oluşmakta olan havaların alınması için mutlaka purjör olması gerekiyor. Olmaz temizlik biraz olumsuz etkilenebilir. Fakat biz bunu aşmak için kesinlikle daha önemlisi olan katı kıvamdaki çeşitli su içinde sıkışıp kalmış, orada katılaşma sürecine girmekte olan kireç gibi maddeleri özel çözücüler ile ortadan kaldırma amacındayız.

İstanbul petek temizliği işlemleri devam ettiği süre zarfında, sızıntı yapmayacak olan radyatörler ile etrafın kirlenme ihtimalini ortadan kaldırıyoruz ve tüm bağlantılar hortumlar ile yapılırken, sirkülasyon hızlı şekilde oluşturulacaktır. Firmamıza www.e-petektemizligi.com dan ulaşabilirsiniz.