Pilotaj Haber Tekrar Yayında

134
Pilotaj Haber Tekrar Yayında
Binance indirim

Pilotaj Haber tekrar yayında, fakat biraz farklı bir konseptle. Pilotaj Haber Dünyada yaşanan önemli havacılık gelişmeleri ve projelerini aynen siz değerli okur ve takipçilerimize sunmaya devam ederken, pilot olma süreçleri, pilotluk mesleği, sektörde pilotların sıkıntıları gibi konuları artık daha fazla işleyecek.

4 yılı aşkın süredir yayında olan Pilotaj Haber, zaman zaman sponsor sorunları yaşanmasından dolayı yayına ara vermek zorunda kaldı. Ancak pilot odaklı yeni yayın konseptiyle, havacılık sektörünün en kritik halkası pilotların sektördeki sorunları, mesleki bilgiler ve pilot olma süreçleri siz değerli okur ve takipçilerimizin tekrar karşısında olacak.

Pilotaj Haber yayın hayatı boyunca sürdürdüğü magazinden uzak “Değerli bilgi” prensibini korumaya devam edecek. Böylelikle okurlarımızın tarafsız ve kaliteli bilgiye ulaşmasını temin etmeye çalışacağız. Sektörde yaşanan sorun veya olumlu gelişmeleri sizlere yorumsuz ve olduğu gibi sunmaya devam edeceğiz.

Gerek E-posta gerek sosyal medya hesaplarımıza gelen her bilgi kontrol edilmekte ve belirli bir süzgeçten geçirilmektedir. Bu sebeple sadece sektör gelişimine veya sorunlarına işaret eden değerli bilgiler okurlarımıza ulaştırılmaktadır.

Pilotaj Haber okurlarının “Değerli bilgi” ye odaklı bilinçli kullanıcılardan oluşması bizlere hayat vermeye devam etmektedir. İlginize layık olmaya çalışacağız.

Pilotaj Haber Ailesi