Jet Ambulans Uçak Kiralama Hizmeti

133
Jet Ambulans Uçak Kiralama Hizmeti
Binance indirim

Plures Havacılık ambulans uçak kiralama hizmetleri, Türkiye’nin her yerinde ve yurtdışında güvenilir bir şekilde 7/24 hizmet sağlamaktadır. Hasta ve yakınlarının, sağlık görevlilerinin ambulans uçaklarla ulaşımı esnasında uçak içi donanımın tam teçhizatlı olması, yaralanma ve acil durum hastalarında ölümlerin önüne geçilmektedir. Yaralanma vakalarında karayolları taşıtlarının ulaşamayacağı alanlar hızlı bir şekilde tespit edilerek ambulans uçakla yaralıyı olay yerinden uzaklaştırıp en yakın sağlık kuruluşuna ulaşımı gerçekleştirilir. Hastanın veya yaralının, yakınlarının uçuş esnasındaki güvenliği esas alınır. Hizmette sınır tanımayan Plures Havacılık, zamanın en önemli faktör olduğu sağlık sektöründe büyük başarılara imza atmaya devam etmektedir.
plures-hizmetler2
Ambulans uçak kiralama, yurtiçi ve yurtdışı geniş çapta filosuyla hizmet vererek hasta ve yaralı nakillerini emniyetli bir şekilde gerçekleştirir. Dünya standartlarındaki uçaklarıyla sağlık sektöründe ulaşım hizmeti veren Plures Havacılık, uçak içi donanımı, doktor ve hemşire çalışma ekibiyle fark yaratmaktadır. Özellikle büyük kazalarda, kara ambulanslarının gecikme sorunları sonucunda ne yazık ki yaşam kayıpları olmaktadır. Bu yüzden saniyelerin bile öneminin farkında olan hava ambulansları hayati önem taşıyan geç kalınmalara engel olmaktadır.

Ambulans uçaklar, acil organ nakillerinde, kazalarda yaralıların en yakın hastanelere taşınmasında, hastanın yaşadığı yerde yeterli sağlık ekipmanının bulunmamasından dolayı başka şehre veya ülkeye yapılması gereken nakillerde, kapsamlı monitorizasyon gerektiren hasta nakillerinde hizmet vererek, saniyelerin bile önemli sayıldığı durumlarda yüksek donanımıyla olası aksiliklerin önüne geçmektedir. Plures Havacılık’ın hizmet verdiği ambulans uçak kiralama hizmetlerinde temel olarak iki farklı uçak kullanılmaktadır. Bunlardan biri; menzil mesafesi ve hızı açısından daha elverişli olan hava ambulans jetleridir. Diğeri ise; maliyeti daha düşük olan ama dünyanın her yerinde kullanılan, iniş ve kalkış süreleri daha kısa gerçekleşen pervaneli uçaklardır.

 

Hava ambulansları filosu, kiralama ücretleri, iç teçhizat, tıbbi personel ve ekipman bilgileri, hastanın durumu, aciliyeti, hasta yakınlarının istekleri gibi hassasiyet içeren tüm konularda 7 gün 24 saat hizmet veren Plures Havacılık destek hattını arayarak ulaşabilirsiniz. Bunun dışında, aciliyeti daha düşük olan hasta nakli için bu hizmetten faydalanmak adına internet sitesinden talep formu oluşturabilirsiniz.

Detaylı Bilgi: http://www.ambulansucakkiralama.com/hizmetlerimiz

Plures Havacılık
Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi – EGS Business Park Blokları No: 9 Yeşilköy – Bakırköy İstanbul / TÜRKİYE
T// +90 212 465 33 32
F// +90 212 465 83 36
http://www.ambulansucakkiralama.com