Hosteslerden Baş Örtüsü Giymesini İstedi

136
Hosteslerden Baş Örtüsü Giymesini İstedi
Binance indirim

Saudi Arabian Airlines uçuşu, hostesin baş örtüsü giymemesine kızan iki yolcu sebebi ile 1 saat gecikmeli gerçekleşti. Saudi Arabian Airlines hostesleri baş örtü giymiyor fakat üniformada zorunlu giyilmesi gereken şapka bulunuyor.

Taif – Riyad iç hat seferini yapmaya hazırlanan Saudi Arabian Airlines uçuşunda iki yolcu kriz yarattı. Uçakta bulunan hosteslerin yolcuların önünde saçını gözükmeyecek şekilde kapamasını ve baş örtü giymesini isteyen yolcular hosteslere bağırmaya başladı. Uçakta bulunan kabin ekibinin yolcuları sakinleştirme çabaları sonuç vermeyince, havalimanı polisine haber verildi. Uçaktan yolcuların indirilmesi ile 1 saat gecikmeli kalkış yapıldı.

Olaydan sonra Suudi Arabistan sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü. Suudilerin bir kısmı baş örtüsünün geleneksel olduğunu ve şirketlerin baş örtüsünü zorunlu olarak giyilmesini sağlamalarını savunurken diğer kesim ise hosteslere herkesin içerisinde yapılan bu davranışın oldukça rencide edici olduğunu ve İslamın yanlış anlaşıldığı görüşünde birleşti.

saudi airlines hostes