Atlasjet Avrupa’da İki Yeni Nokta Açtı

139
Atlasjet Avrupa’da İki Yeni Nokta Açtı
Binance indirim

Atlasglobal Havayolları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Stockholm ve Zürih’e tarifeli seferlere başlıyor. Atlasglobal’in İstanbul – Stockholm uçuşları 16 Mart 2016 tarihinde, İstanbul – Zürih uçuşları ise 1 Temmuz 2016 tarihinde başlayacak. Seferler haftanın her günü Uçan Şeflerin ikramları eşliğinde gerçekleşecek. Atlasglobal ayrıcalığı ile seyahat eden yolcular, Zürih’i gidiş – dönüş her şey dahil 154 USD’den, Stockholm’ü ise 220 USD’den başlayan özel fiyatlarla keşfetme fırsatı yakalayacak.

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda rotasını Avrupa’ya çevirdi. Atlasglobal, Avrupa uçuşlarına iki yeni nokta daha ekleyerek Stockholm ve Zürih’e tarifeli seferlere başlıyor. Stockholm’e 16 Mart 2016 tarihinde, Zürih’e ise 1 Temmuz 2016 tarihinde başlayacak uçuşlar Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com’da satışa sunuldu.

Atlasglobal yolcuları, Avrupa’nın önde gelen şehirleri arasında yer alan Stockholm ve Zürih’e alıştıkları Atlasglobal konforu ve ayrıcalığıyla uçuyor. Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftanın her günü gerçekleşecek Stockholm ve Zürih seferleri için, Atlasglobal yolcuları yurt içinde İzmir, Adana, Antalya, Kayseri Gaziantep’ten uygun bekleme süreleri ile İstanbul bağlantılı olarak Stockholm ve Zürih’e rahatça seyahat edebilecek.