Arkanıza Yaslanın, Google Sizin Yerinize Uçuş Kararı Veriyor

84
Arkanıza Yaslanın, Google Sizin Yerinize Uçuş Kararı Veriyor
Binance indirim

Google şubat ayında Google Flights arayüzünü yenileyerek gelişmiş özellikler ekledi. Artık nereye gideceğinizi ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, Google sizin yerinize karar veriyor.

Tatilcilerin artık uçuş aramalarında kesin tarihler belirtmesine gerek kalmadı. Google Flights sizin yerinize hangi tarihte nereye uçabileceğinizi ve hangi aktiviteleri yapabileceğinizin alternatiflerini sunarken kararsız tatilcilerin karar vermelerine yardımcı oluyor.

Google Flights arayüzündeki en önemli güncelleme ilgi alanlarının eklenmesi oldu. İlgi alanlarına göre örneğin “Balayı”, “Macera turizmi” , “Açık hava aktiviteleri”, “Doğa”, “Alış veriş” gibi ilgi alanlarına göre fotografik ağırlıklı uçuş önerileri size sunuluyor. Böylece o anda içinizden ne yapmak gerekiyorsa o ilgi alanını seçerek Google’ın sizin için önerdiği noktalara uçuş arayabiliyorsunuz. Dilerseniz eski özelliklerde de olan tarih aralığını verebilirsiniz.

Dilediğiniz şekilde seçimlerinizi filtrelidikten sonra aşağıda size fotoğraflar halinde uçabileceğiniz şehirler sunuluyor. Şehre tıkladığınızda ise açılan pencerede, eğer özel bir hava yolu belirtmediyseniz, ilgili şehre hangi havayolu ile uçabileceğiniz ve uçak bileti fiyatı yer alıyor. Ayrıca bu şehirde hangi hotellerde hangi fiyatla konaklayabileceğiniz ve yıldızına göre o şehirde ortalama hotel fiyatlarını görebiliyorsunuz.

Yani Google Flights, aynı anda uçak bileti sorgulama motoru, booking.com gibi hotel fiyatları, hemde gezi rehberi gibi aktivite sunumlarını sentezleyerek bir araya getiriyor. Her şey için ayrı yerlere bakmanıza gerek kalmamış oluyor.