Alp Havacılık Proses Planlama Mühendisi Arıyor

104
Alp Havacılık Proses Planlama Mühendisi Arıyor
Binance indirim

Dünyanın en büyük helikopter üretici olan Skorsky’nin yanında Boeing, Airbus, Bombardier ve Mitsubishi Regional jet gibi köklü uçak üreticilerine üretim yapan ve dev uçak motoru üretim organizasyonlarından olan Pratt&Whitney gibi devasa şirketlerle birlikte çalışan, merkezi Eskişehir’de bulunan Alp Havacılık, talaşlı imalat sektöründe iki senelik deneyimi bulunan Makine Mühendisliği veya Uçak Mühandesliği bölümü mezunlarından proses planlama mühendislerini işe almayı planlıyor.

Adaylar arasında öncelik sahibi olanların Eskişehir’de ikamet eden veya edebilecek durumdaki mühendisler olduğunu belirten Alp Havacılık’ın aradığı kriterler arasında ileri derecede İngilizce bilmek, Office ve ERP programlarını iyi derecede kullanabilmek yer alıyor. Öte yandan proses planlama mühendislerinin askerlik görevini de tamamlamış olmalarına dikkat eden Alp Havacılık, ürettiği bir çok parça ile bahsi geçen uçak üretici devlerinin vazgeçilmezi durumunda. Bu sebeple, havacılık konularında uzmanlaşmış bir çok insan Alp Havacılık’ın geleceğe dönük başarılı bir kariyer vaadettiğini belirtiyor.

 

Ürettiği parçalara bir kaç örnek vermek gerekirse; itsubishi Regional Jet (MRJ) firmasına PW1200G,  Bombardier C serisi uçaklar için  PW1500G, Airbus A320neo modeli için PW1100G-JM üretiyor. Ayrıca Gulfstream G800 için PW800 motorlarında kullanılan ön, arka fan hublarının da aralarında olduğu 13 kritik parça Alp Havacılık firması tarafından uzun yıllardır başarıyla üretiliyor.